Problemen oplossen. Huizen mooier maken.

Mijn naam is Sigfried Hooi en ik neem uw installatie problemen uit handen. Meer dan 20 jaar geleden ben ik begonnen met installatiewerkzaamheden op mijn geboorte eiland Aruba.
Ik heb voornamelijk reparatie werkzaamheden in zeer gerenommeerde hotels gedaan. Ook loodgieter- en rioolwerkzaamheden en het installeren van verlichting en stopcontacten zijn werkzaamheden die ik het liefste doe! Sinds 2009 woon ik in Nederland en heb ik bij de bekende bedrijven Stedin en Alliander gewerkt als installatiemonteur.
Als zelfstandig installateur heb ik al vele vaste klanten en verricht diverse installatie werkzaamheden in en om het huis.
Samen met mijn collega’s renoveren wij met veel plezier badkamers en keukens en leggen wij elektriciteit voorzieningen aan.
Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Dat doe ik het liefste!

Uw installatie in goede handen Sigfried Hooi Installatietechniek is uw betrouwbare partner met ruim 20 jaar ervaring en
vakmanschap. Wij zijn onder andere werkzaam bij   particulieren, woonverenigingen, kinderopvang, instellingen en aannemers. Wij bieden u een uitgebreid dienstenpakket aan:

– Rioolverstopping
– Plaatsen van gasleidingen
– Vervangen van de verwarmingsketel
– Badkamer en keuken renovatie
– Loodgieter-en elektra werkzaamheden

Voor een vrijblijvend offerte en een advies op maat neem contact met ons op. Indien u het wenst nemen wij de inkoop van de materialen ook uit uw handen. Sigfried Hooi Installatietechniek staat garant voor de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

Bel 06 - 41 94 26 13   •   Mail: info@sigfriedhooi.nl