Problemen oplossen. Huizen mooier maken.

Mijn naam is Sigfried Hooi en ik neem al uw installatieproblemen uit handen. Meer dan 20 jaar geleden ben ik begonnen met installatiewerkzaamheden op mijn geboorte-eiland Aruba.

Ik heb daar reparatiewerkzaamheden in zeer gerenommeerde hotels uitgevoerd. Ook loodgieter- en rioolwerkzaamheden en het installeren van verlichting en stopcontacten zijn werkzaamheden die ik met plezier verricht! Sinds 2009 woon ik in Nederland en heb ik bij de bekende bedrijven Stedin en Alliander gewerkt als installatiemonteur.

Als zelfstandig installateur heb ik al vele vaste klanten en verricht voor hen diverse installatiewerkzaamheden in en om het huis.
Samen met mijn collega’s renoveren wij met veel plezier badkamers en keukens en leggen wij elektravoorzieningen aan.

Uw opdracht: mijn passie

Sigfried Hooi Installatietechniek is uw betrouwbare partner met ruim 20 jaar ervaring. Wij bedienen particulieren, woonverenigingen, kinderopvang, instellingen en aannemers. Ons uitgebreide dienstenpakket omvat onder andere:

– Rioolverstopping
– Plaatsen van gasleidingen
– Vervangen van de verwarmingsketel
– Badkamer- en keukenrenovatie
– Loodgieter- en elektrawerkzaamheden

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en een advies op maat. Indien gewenst nemen wij de inkoop van de materialen ook uit handen.
Sigfried Hooi Installatietechniek staat garant voor de hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken!

Bel 06 - 41 94 26 13   •   Mail: info@sigfriedhooi.nl